RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej RODO) informujemy, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest LT Pack Sp. z o.o. z siedzibą w Tarnowskich Górach 42-600, ul. Towarowa 1, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy w Gliwicach pod numerem KRS 0000536432, NIP: 6452541453, REGON: 360228230.

  2. Administrator wyznaczył Inspektora Danych Osobowych, którym jest Pani Agnieszka Radtke. Z IOD można się skontaktować drogą elektroniczną: iod@ltpack.pl 

  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach handlowych i marketingowych na podstawie art. 6 ust. 1 lit. (b-f).

  4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą wspólnicy i pracownicy Administratora w zakresie swoich obowiązków służbowych na podstawie upoważnienia.

  5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego;

  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia współpracy.

  7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych.

  8. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

  9. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jednak konieczne w celu realizacji przedmiotu umowy. W przypadku niewyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowy, Administrator może zrezygnować z zawarcia umowy.

  10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania tzn. żadne decyzje wywołujące wobec osoby skutki prawne lub w podobny sposób na nią istotnie wpływające nie będą oparte wyłącznie na automatycznym przetwarzaniu danych osobowych i nie wiążą się z taką automatycznie podejmowaną decyzją.

Zapraszamy do kontaktu

Odpowiemy najszybciej, jak to możliwe.

LT Pack Sp. z o.o.
ul. Towarowa 1
42-600 Tarnowskie Góry
NIP 645 25 41 453
REGON 360 22 82 30

tel. +48 500 669 556

info@ltpack.pl

captcha

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij